Gå til indhold

Dansk Erhvervsfremstød til Italien med Kronprinsparret i spidsen, November 2018

I november 2018 stod Kronprinsparret i spidsen for et eksportfremstød til Italien med 36 førende danske virksomheder.

Rom var primo november omdrejningspunktet for en række dansk-italienske erhvervsaktiviteter ført an af Kronprinsparret og fordelt på tre sektorer: Sundhed, fødevarer og Urban & cleantech. Det overordnede formål med eksportfremstødet var at styrke eksisterende erhvervsrelationer imellem Danmark og Italien samt at skabe grobund for nye innovative partnerskaber.

 

"" 

Kronprinsparrets besøg indledtes med en officiel frokost hos Italiens præsident Sergio Mattarella. Dagen efter åbnede Kronprinsen og udenrigsministeren erhvervsdagen den 7. november i smukke omgivelser på Villa Miani. Herefter fordelte virksomheder og gæster sig i de tre sektorspor hvor der bl.a. blev sat fokus på transformationen inden for sundhedssektoren og fremtidens forretningsmodeller i vandsektoren samt 'morgendagens forbrugere' på fødevareområdet. Efter en netværksfrokost bød eftermiddagen på en højniveau-panel, hvor trends inden for globale handelsrelationer blev sat til debat.

Torsdag den 8. november bød på site visits for de danske virksomheder i hvert sektorspor og en audiens hos HH Pave Frans for Kronprinsparret.

 

"" 

 

"" 

 

"" 

 

"" 

 

"" 

 

"" 

 

""