Spring til indhold

Italien er tilbage på vækstsporet, er du?

 

 

Italien har for alvor fremgang i økonomien. Der kommer flere udenlandske investeringer og iværksættere, og der spores ny optimisme i befolkningen.

  • Italien er verdens 9. største økonomi og har Europas 2. største fremstillingsindustri kun overgået af Tyskland. The Trade Councils opfordring til danske firmaer er derfor: overvej seriøst det italienske marked, undersøg og test markedet i samarbejde med TC-Italy. Italien er på top 10 over lande for dansk eksport, så Italien er et attraktivt marked for mange danske firmaer. Mange danske virksomheder har allerede fundet nøglen til de italienske markeder. Din virksomhed kan blive den næste.
  • Made in Italy står for stil, design, kreativitet,  fantasi og talent. Det står for et system af kvalitet og innovation, som er svært at finde andre steder i verden, og som globale markeder derfor er villige til at betale premium priser for. 
  • Den italienske håndværkstradition kombineret med regionale og specialiserede industrielle distrikter gør, at man i Italien finder nogle af verdens førende erhvervsmiljøer inden for robotter, fødevarer og vin, mode, luksus yachts, marineteknologi, møbler, rumteknologi, mekaniske artikler, biler, turisme /cruisetogter og ejendomsmarked.
  • Italien har tradition for at fremelske innovative start-up virksomheder og tilbyder flere unikke innovationsmiljøer for store og mindre danske virksomheder, der leder efter inspiration eller  hjælp til at skalere nye forretningsområder.

 

The Trade Council i Italien er repræsenteret ved handelsafdelingen på Danmarks ambassade i Rom. I handelsafdelingen rådgiver vi danske virksomheder i deres eksportaktiviteter i Italien. Her på siden kan du finde information om Italien som marked, læse om muligheder og rammebetingelser for eksport samt få et overblik over, hvordan The Trade Council Italien kan assistere din virksomhed.

 

 

 Følg The Trade Councils regionale aktiviteter på LinkedIn

The Trade Council Italien er til stede ved Ambassaden i Rom

 

Danmarks Ambassade i Italien
Via dei Monti Parioli, 50
00197 Roma
E-mail: romamb@um.dk 
Tlf.: +39 06 97 74 831

 

The Trade Council Italien kan kontaktes dagligt mellem kl. 9:00-16:30.

 

Chef for handelsafdelingen
Jørn Bang Andersen
joband@um.dk
Tlf.: +39 06 97 74 83 37

 

Eksportrådgiver
Elisabeth Falck Munforti
elimun@um.dk
Tlf.: +39 06 97 74 83 35

 

Eksportrådgiver

vanessa Lista

vanlis@um.dk

Tlf.:+39 06 97 74 83 68

 

Møder efter forudgående aftale

 

Links

Det italienske statistikkontor

 

Det italienske Statstidende

 

Handelskamrenes selskabsdatabase

 

Den italienske regering

 

Det italienske parlament

 

Deputerekammeret

 

De italienske told- og skattemyndigheder

 

De italienske "Gule sider"

 

Messer og udstillinger i Italien

 

Danmarks Statistik

 

EU-institutioner