Spring til indhold

Kultursamarbejde med ambassaden

Ambassadens kulturafdeling samarbejder med danske kunstnere samt arrangører af kulturelle begivenheder, der fremmer dansk kultur især i Italien.*

Den danske ambassade i Rom råder over et mindre kulturbudget til promovering af dansk kunst og kultur i Italien. Danske kunstnere samt arrangører kan ansøge ambassaden om økonomisk støtte til begivenheder, der medvirker til at fremme dansk kunst og kultur i Italien. For projekter, der kræver større samarbejde og økonomisk støtte henvises til Statens Kunstfond (www.kunst.dk ).

For anmodninger om økonomisk støtte til projekter, der finder sted i perioden 1. april 2018 til 31. marts 2019, er der ansøgningsfrist den 15. december 2017.

 

Det er også muligt blot at anmode om ambassadens støtte i form af patronage til kulturbegivenheder med dansk deltagelse. Projekter, der støttes økonomisk af ambassaden, tildeles automatisk patronage.

Ambassaden er altid interesseret i at kende til danske kunstneres aktiviteter i Italien, og hjælper gerne med promovering gennem vores vante kommunikationskanaler. Derudover står ambassaden gerne til rådighed for eventuelle spørgsmål vedr. samarbejde om kulturelle aktiviteter i Italien.

*Den danske ambassade i Rom er ambassade til Italien, Malta og San Marino. Ovenstående gælder således også for dansk kulturfremme i Malta og San Marino, ligesom ambassaden kan støtte projekter, der har som formål at fremme kultur fra Grønland og Færøerne i Italien, Malta og San Marino.

Kontakt

Iben Julia Ingemann Sørensen
E-mail: ibesor@um.dk  
Tlf.: +39 06 97748338