Spring til indhold

Kultursamarbejde med ambassaden

Ambassadens kulturafdeling samarbejder med danske kunstnere samt arrangører af kulturelle begivenheder, der fremmer dansk kultur især i Italien.*

Danske kunstnere og kulturarrangører kan ansøge ambassaden om mindre  økonomisk støtte til begivenheder, der fremmer dansk kunst og kultur i Italien. Ansøgningsfrist for støtte til projekter der finder sted i perioden 1. april 2018 til 31. marts 2019, er den 15. december 2017.

For projekter, der kræver større samarbejde og økonomisk støtte henvises til Statens Kunstfond (www.kunst.dk ).

 

Det er også muligt at anmode om ambassadens støtte i form af patronage til kulturbegivenheder med dansk deltagelse. Projekter, der støttes økonomisk af ambassaden, tildeles automatisk patronage.

Ambassaden er altid interesseret i at kende til danske kunstneres aktiviteter i Italien, og hjælper gerne med promovering gennem vores vante kommunikationskanaler. Derudover står vi gerne til rådighed for eventuelle spørgsmål vedr. samarbejde om kulturelle aktiviteter i Italien.

*Den danske ambassade i Rom er ambassade til Italien, Malta og San Marino. Ovenstående gælder således også for dansk kulturfremme i Malta og San Marino, ligesom ambassaden kan støtte projekter, der har som formål at fremme kultur fra Grønland og Færøerne i Italien, Malta og San Marino.

 

Kontakt

Karen Høj Obling
E-mail: karobl@um.dk
Tlf.: +39 06 97748338