Spring til indhold

HKH Prins Henriks Æresmedalje uddelt i Rom til direktør for A. Felicinovich,  Alberto Basso

04.05.2017  13:56

Hvert år uddeles HKH Prins Henriks Æresmedalje og -diplom til 15 personer, virksomheder, distributører eller datterselskaber i udlandet. Hædersprisen gives for en fremragende indsats med at promovere og markedsføre danske produkter og serviceydelser uden for Danmarks grænser.

 

Den 3. maj kunne ambassadør Erik V. Lorenzen således, på vegne af HKH Prins Henrik, overrække æresmedaljen til Alberto Basso, der er stifter og ejer af den italienske virksomhed A. Felicinovich, der i 38 år har solgt og promoveret den danske virksomhed Kamstrups varme- og kølemålingssystemer til prominente italienske varmevirksomheder.

 

Overrækkelsen fandt sted i den danske residens i Rom og blev overværet af repræsentanter fra Danmarks Eksportråd samt Export Manager i Kamstrup, Gerner Christensen og General Sales Manager i Kamstrup, Kristian Kjeldgaard.

  

Kamstrup er blandt verdens førende leverandører af intelligente løsninger til energi- og vandmåling, og er således en af Danmarks helt centrale virksomheder i forhold til grøn omstilling og energieffektivitet.

  

Alberto Basso var blevet indstillet til at modtage æresmedaljen af Kamstrup med følgende ord: Som vores ældste og mest trofaste partner igennem alle disse år har Alberto Basso, med en kundeorienteret tilgang og et talent for at opbygge relationer, vist sig at være en af vores bedste ambassadører, hvilket har gjort vores tilstedeværelse på det italienske marked til en god succeshistorie.

  

Ambassaden ønsker Alberto Basso stort tillykke!

 

''